Megvan, ki lesz a bajszos-szexvideós pankrátor fiatalkori mása

  • narancs.hu
  • 2019. február 21.

Mikrofilm

Gyúrnia sem kell sokat a kiválasztottnak.

Nos, a szerencsés sztár, aki eljátszathatja az amerikai pankrátort, aki nélkül nem lehet megírni a nyolcvanas évek amerikai showbizniszének történetét, nem más mint maga Thor, vagyis Chris Hemsworth - ennél már csak az lett volna frappánsabb döntés, ha a Hulkra, vagyis Mark Ruffalóra bízzák Hulk Hogan megformálását. Ruffalón valószínűleg a híres bajusz is természetesebben festett volna, de testépítésben kétségtelenül Hemsworth vezet. Alighanem a szebb napokat is látott címszereplő is áldását adta a döntésre, mert a hírek szerint Hulk Hogan (polgári nevén Terry Gene Bollea) is részt vesz szakértőként a munkálatokban.

false

Mr. Bollea utoljára nem pankrátori tevékenységével került a hírekbe, hanem azért, mert beperelte - és - Peter Thiel tech-milliárdos bőkezű támogatásával - csődbe vitte a Gawkert. Bollea azért perelt, mert a Gawker megjelentette a szexvideóját, amin az látható, hogy a legjobb barátja feleségével szexszel, Thiel pedig azért támogatta Bolleát, mert a Gawker korábban megírta róla, hogy meleg. Szép kis sztori, de a film inkább a pankrátor felemelkedésére és sztárrá válására koncentrál majd, mint azt az efféle moziktól megszokhattuk. Némi humorban és övön aluli poénban azért lehet reménykedni, mert a filmet a Másnaposokat jegyző Todd Phillips rendezi.

Aki arra kíváncsi, Magyarország hogy áll Hulk Hoganekben, feltétlenül olvassa el a hazai pankrátor-szcénáról szóló, remek írásunkat.

Négy izmos férfi üti-veri egymást a leglátványosabb módon

Az első magyar pankrátorok már legendáknak számítanak, és szárnyait bontogatja az utánpótlás. A pankráció mára nálunk is jól szervezett szórakoztatóipari látványossággá és kultiválóinak összetartó közösségévé fejlődött. Plüssmacit szorongató, hétéves forma kislány ugrál előttem eksztázisban. Arrébb egy csapat egyenpólós fiatal tapsol. A mögöttem ülő pár lelkesen videózik a telefonjával.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?