Visszatér a fegyverőrült, Bundesliga-frizurás tigrisbolond

  • narancs.hu
  • 2021. október 31.

Mikrofilm

A második évad beelőzött minden filmadaptációt.  

Joe Exotic története a tavalyi karanténidőszak legnagyobb szenzációja volt – hiszen van-e jobb elfoglaltság a kényszerű otthonmaradás közepette, mint egy Bundesliga-frizurás, meleg fegyverőrültet követni, aki saját nagymacska-állatkertet alakított ki, miközben szó szerint vérre menő harcot vív egy másik tigrisbolonddal, Carol Baskin-nel? Kritikánk a sorozatról itt olvasható:

A dokusorozat letarolta a világot, Hollywood pedig rá is vetette magát Joe Exotic sztorijára – több filmadaptációt is bejelentettek, az egyiket egyenesen Nicolas Cage főszereplésével. A Netflix azonban ismét mindenkit megelőzött, hiszen

bármely adaptációnál hamarabb érkezik a Tigrisvilág második felvonása a streamingplatformra.

A hivatalos leírás alapján a második évad egy tavalyinál is szomorúbb, groteszk világot tár majd elénk: Joe Exotic rácsok mögött ül, ősellensége, Carole Baskin – akivel kapcsolatban még mindig senki nem tudja, mi történt a férjével, aki gyanús körülmények között eltűnve minden vagyonát ráhagyta – pedig miután megkaparintotta állatkertjét, be is záratta azt.

Szintén visszatér Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover és James Garretson is, így az eredeti címhez méltóan ismét gyilkosságra, rendbontásra és őrületre számíthatunk. A szereplők ráadásul az előzetes szerint az első évad óra rájuk törő elképesztő népszerűségre is reflektálnak majd.

Közben gőzerővel készül az NBCUNiversal adaptációja is Joe Exotic címmel. Ebben a tigrisőrült főhőst a rendezőként is dolgozó John Cameron Mitchell, riválisát pedig a Saturday Night Live-ból ismert, annak idején Józsefvárost elrapelő Kate McKinnon alakítja majd.

A Tigrisvilág második évada november 17-én érkezik a Netflixre.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk