Karácsony, koncert, Bori

  • 2013. december 3.

Snoblesse

Bori – a családi verzió: karácsonyi koncertek Rutkai Borival és zenekaraival.
false

Rutkai Borinak van egy remek karácsonyi száma felnőtteknek, melyben egy égősor szerepel a dal fősorában, a gyerekeknek azonban Bori másfajta dalokkal készül. Ámbár, ki tudja, hiszen láttunk már gyerekeket az égősorra pörögni és felnőtteket is Vacka-dalra boogiezni. Ma minden Bori-rajongó, régi és új, középrégi és középúj, megkapja a magáét, hiszen ahány ember, annyi formációban lép fel az énekesnő. Lesz nettó gyerekkoncert (régi Vacka-slágerekkel és slágergyanús újdonságokkal), bruttó Retro Jedno (Darvas Kristóf zongoristával és régebbi Specko Jedno-számokkal), és lesz Specko Jedno mozis koncert az Anticity dalaival, melyhez Kiss Ákos készített animált háttérvetítést Bori festményeiből és rajzaiból.

Figyelmébe ajánljuk

A halál sava-borsa

Az űrből jött szörnyek műfajában máig verhetetlenek a banánfejű xenomorfok: savas vérükkel, páratlan ellenálló képességükkel, vérszomjukkal egyszerre keltenek rémületet és csodálatot.

Lépések a vonalon

  • - turcsányi -

A labdarúgásban, segítse immár a legkorszerűbb űrtechnika, ritkák az egyértelmű dolgok, kivált abban a tekintetben, hogy ki a jobb.

Kicsi a világ

  • Kiss Annamária

A játszók melegítenek az öltöző és tornaterem kombinációjából kialakított díszletben. Térdhajlításokat végeznek, szökdécselnek, aztán beállnak a starthoz, eldördül a pisztoly, kezdődik az előadás.