Bemutatták a zöld mesekönyvet

  • narancs.hu
  • 2020. április 26.

Sorköz

Mi lenne, ha világgá mennének a kukák?

Április 25-én volt az online könyvbemutatója az Amikor a kukák világgá mentek című meseantológiának, amelyben kortárs szerzők és illusztrátorok környezetvédelemmel kapcsolatos meséi, rajzai olvashatók, láthatók. A könyvben sok különféle nézőpont és értelmezés olvasható. Van, akit az állatok iránti felelősségvállalás ihletett meg, van, aki csodára vár, van, aki az apró, de szívből jövő tettekben lát megoldást.

Az antológia szerzői: Balázs Ágnes, Böszörményi Gyula, Dávid Ádám, Dóka Péter, Fehér Renátó, Garaczi Zoltán, Kalapos Éva Veronika, Kiss Judit Ágnes, Krusovszky Dénes, Majoros Nóra, Mán-Várhegyi Réka, Marék Veronika, Mészöly Ágnes, Miklya Luzsányi Mónika, Molnár Krisztina Rita, Nógrádi Gábor, Nyulász Péter, Pacskovszky Zsolt, Szabó Imola Julianna,Szenderák Bence,Tóth Kinga, Vig Balázs, Zágoni Balázs, Zalka Csenge.

A könyvet Bölecz Lilla, Grela Alexandra, Jásdi Júlia, Kárpáti Tibor, Koszó Gréta, Láng Anna, Molnár Jacqueline, Nagy Dávid, Nagy Diána, Nagy Norbert, Hitka Viktória, Schall Eszter, Valló Berta.

A könyvbemutató itt tekinthető meg.

Móra Kiadó on Facebook Watch

Nagy örömmel mutatjuk be nektek jubileumi évünk következő ünnepi kiadványát, az Amikor a kukák világgá mentek című kortárs meseantológiát. Dóka Péter...

Ne egyenek cukrot! Vegyenek Magyar Narancsot!

Mi minden van a friss számban? Zavar a kommunikációban, zavar a döntéshozatalban. Biztonságos-e megtartani május 4-ével kezdődően az érettségi vizsgákat?Kinek a felelőssége a diákok, a családtagjaik és a pedagógusok egészségének kockáztatása a járványhelyzetben?Teczár Szilárd okos cikkében megszólal Horn György, az AKG igazgatója és Szabó Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke is.

Neked ajánljuk