Fekete-Győr András Felcsúton hirdetett fociprogramot Lopás helyett foci címmel

  • narancs.hu
  • 2021. június 10.

Sport

"A Fidesz szereti azt beállítani magáról, hogy szereti a focit. De könyörgöm, amit szeretsz, azt nem lopod szét!" - mondta a Momentum miniszterelnök-jelöltje.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és egyben miniszterelnök-jelöltje meghirdette a párt fociprogramját, a bejelentkezés helyszínéül pedig a felcsúti Pancho Arénát és környékét választotta.

"Elegem van abból, hogy a Fidesz kisajátította magának a labdarúgást, és hogy ellenzékiként rosszul kell éreznem magam, ha szeretem a focit és szurkolok a magyar csapat sikereiért. Szurkolóként én is büszkén viselem a magyar mezt – és inkább azt szégyellem, hogy a magyar miniszterelnök még a számára legfontosabb dolgot is képes szétlopni" - írja a videót kísérő posztjában Fekete-Győr.

Majd így folytatja: "A múlt héten Felcsúton, ennek a rendszerszintű lopásnak a szimbóluma mellett jártunk – sőt, biztonsági őrök hiányában még bent is tudtunk forgatni. Már évek óta felépült, mégis mindig megdöbbent, hogy a fociszerető miniszterelnök a magyar labdarúgás fejlesztése helyett ilyen felesleges, megalomán stadionokba öli az adófizetői pénzeket."

És hogy mik a Momentum fociprogramjának legfőbb pontjai?

"Kizárjuk a politikusokat a magyar fociból, lecseréljük a TAO-rendszert és létrehozzuk a Futballfejlesztési Alapot" - összegzi Fekete-Győr.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Neked ajánljuk