Különleges esttel köszöntik a 80 éves Takács Zsuzsát

  • Gera Márton
  • 2018. november 20.

Színház

Molnár Piroska, Máté Gábor és Mácsai Pál is ott lesz.

„Költészete csak a magyar irodalom legnagyobbjaiéhoz mérhető” – írta az idén 80 éves Takács Zsuzsáról monográfusa, Bodor Béla. De nem csak ez a mondat mutatja Takács költői erejét és népszerűségét: a Ha van lelkünk ugyan című versét tavaly például több tízezer ember olvasta el az interneten, és lájkok ezreit gyűjtötte be.

Asztali beszélgetések... - KRAJCSOVICS Éva és TAKÁCS Zsuzsa disputája

Asztali beszélgetések... - Beszélgetés a művészetről Disputapartnerek: KRAJCSOVICS Éva - festőművész TAKÁCS Zsuzsa - költő Moderátor: Galambos Ádám - evangélikus teológus Asztali beszélgetések... I www.asztali.hu Petőfi Irodalmi Múzeum I www.pim.hu

Az idén A Vak Remény című gyűjteményes válogatással jelentkező költőt a PanoDráma egy különleges esttel köszönti a Katona József Színházban, melyen fellép Molnár Piroska, Máté Gábor, Mácsai Pál, Szamosi Zsófia, Fekete Ernő, Urbanovits Krisztina és Bartsch Kata.

A pénteki esten (melyre itt lehet jegyet venni) verset és prózát is hallhatnak majd a nézők, de szó lesz Takács Zsuzsa életpályájáról is. Az ünnepelttel Forgách András író és esztéta beszélget, és a helyszínen megvásárolható lesz Takács Zsuzsa több kötete is.

null

null

Figyelmébe ajánljuk