A Trump család magyar hajszobrásza az elnök frizurájáról, karrierről és a hazai politikáról

Tranzit

A Zarától a Dieselen át a Donna Karanig nagy divatkampányokban vesz részt, de Lady Gaga, Vanessa Redgrave és a Trump család tagjai is rá bízták a frizurájuk elkészítését.

A friss Magyar Narancsban interjút olvashatnak Budai Alex-szel, aki Encsről küzdőtte fel magát a legmenőbb New York-i fordászszalonokba. Többek között ő kezeli a Trump család több tagjának is a frizuráját.

A sztárfodrásszal Karafiáth Orsolya beszélgetett. Ízelítő az interjúból:

MN: A hazai bulvárlapok címlapjára azzal kerültél 2016-ban, hogy – idézem – „Kikosarazta Trump lányát a magyar fodrász”.

BA: Hozzám csak a hír jutott el a kinti választások másnapján. Nagyon ki voltunk készülve, az egész demokrata baráti kör, és akkor jön ez a hír. Azonnal helyesbítést kértem, persze a cikk a mai napig fenn kering a neten. Soha nem csinálnék ilyet. Nálunk a maximum az, ha háromszor azt mondod, nem érsz rá. Ez jelzés, utána nem hívnak. De őrültség személyes szimpátia miatt elesni egy ilyen klienstől. Eszméletlen pénzeket fizetnek egy szimpla szárításért is! Ivankát (Trump lányát – a szerk.) épp akkor hagyta el a fodrásza, én lettem a beugró.

false

 

Fotó: Hevesi-Szabó Lujza

 

Ez a választások előtt volt. A lakására mentem, kedves nő volt, már-már túlságosan is. Sima modorú, túl udvarias, széles mosolyú. De szeszélyes, mindig azonnal kellett a munka, én pedig nagyon be vagyok táblázva, nem tudtam ugrani. Ivana (Ivanka anyja, Trump első felesége – a szerk.) haját is csináltam. Ő akkor már nem volt együtt Trumppal, az olasz dzsigolójával jött be a szalonba. Felvetettem neki, hogy szívesen csinálnék valamit az exe frizurájával is. Ivana nevetni kezdett. (...)

MN: Többen próbáltak visszahívni itthonra.

BA: Szó sem lehet róla. Nem tetszik, ami itt van, nem tetszik az sem, hogy a rendszerváltozás után eltelt már harminc év, és még mindig nem tudtunk felzárkózni Európához. Sőt, az utóbbi években mintha visszafelé haladnánk. Csodálatos ország lehetne Magyarország, csak éppen a felső tíz-húsz ember megakadályozza ezt. (...)

Arról, hogy Ivana mit mesélt Donald Trump frizurájáról, miért néz ki úgy, ahogy, és hogy ez kinek és minek köszönhető, részletesen a friss Magyar Narancsban olvashat. Ahogy arról is, hogyan sikerült Budainak a szegény encsi családból feltörnie, miért vállalja időnként, hogy hajléktalanok frizuráját rendezze, és mit gondol a hazai közállapotokról, politikáról.

A friss Magyar Narancs már kapható az újságárusoknál vagy előfizethet rá itt.

Magyar Narancs

A digitális Magyar Narancs digitális olvasójának a digitális olvasáshoz szükség lesz a DIMAG Reader letöltésére. A digitális példányok a következõ platformokon érhetõek el online, és offline is: Iphone/Ipad (iOS), Google Android, PC. Fizessen elõ egy évre, fél évre, negyed évre, egy hétre!

Figyelmébe ajánljuk