Hollik is gyerekekkel kampányol, épp most adott át egy fészekhintát

  • - palosm -
  • 2018. március 28.

Választás 2018

Családbarát és keresztényi cselekedet.

Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő és Budapest egyes számú választókerületének kormánypárti jelöltje átadott egy fészekhintát az első kerületi Donát utcai Rumini játszótéren. És ha már épp most hívta oda Nagy Gábor Tamás polgármester, akkor egy fát is ültettek ezek az áldott jó, természetbarát lelkek.

Véletlenül a Rumini játszóteret és a környék játszótérkínálatát jól ismerem. A Rumini új játékot évek óta nem kapott. Tavaly nyáron egy darabig úgy tűnt, vagy legalábbis sokan reménykedni kezdtek, hogy a tér kap egy vécét, mert felállítottak egy bódét, de az szerszámraktárként funkcionál azóta.

Ez a fészekhinta tudtommal az első és egyetlen kifejezetten olyan játék a téren, amit mozgáskorlátozott gyerekek is könnyen használhatnak.

Egyébként a pár utcával arrébb lévő, jóval kisebb és kevésbé kihasznált „mesehősös”, vagyis a Franklin utcai játszótér ősszel kapott két új játékot: mozgásában korlátozott gyerekek által is használható rugós hintát és homokozót (más kérdés, hogy maga a játszótér kerekesszékkel elég nehezen megközelíthető, és magukat a játékokat nem a legjobb helyre építették).

Hollik PR-stábja mindenesetre elkészítette azokat a képeket, amiken az örömöt hozó politikus együtt játszik a gyerekekkel: elég a kicsiknek leejteni egy játékot és a politikus már ott is terem, hogy visszaadja! (A kép alapján egyébként felmerül a kérdés: a politikusok vadi új, bontatlan homokozólapát-készleteket is osztogattak?)

false

A képet Hollik a saját Facebook-oldalán közölte, mi viszont A gyerek nem kampányeszköz politikai pedofília-monitorozó oldalának gyerekarc-mentesített verzióját használjuk.

Nemrég Rétvári Bence szónokolt óvodásoknak, és Orbán is visszatérő vendég lett az óvodában, amivel a helyi választási bizottság szerint minden rendben van, mert az nem kampányesemény volt.

Nyilván ez sem volt az: miért ne lehetne „csak úgy” hintákat átadni, nem?

Figyelmébe ajánljuk