Bognár Zsolt és a buzizás

  • narancs.hu
  • 2014. május 30.

Villámnarancs

Bognár Zsolt szerint oké Kerényi és oké a buzizás! Nyilván sötét a csávó, mint az éjszaka, de nézzünk a levél mögé! Hol láthatjuk őt legközelebb? Ön szerint?

„Való igaz, hogy számunkra nem a deviancia, a luciferi megdicsőülés, a romlottság felmagasztalása a cél, hanem a szépség, a férfi nő iránti szerelme, a férfibarátság, az igazabbá, a jobbá válás katarzisa az, ami közel áll. Saját magad felvállalt másságának nevén nevezése miért kirekesztés?” – írja a mától közkinccsé vált levelében az ismeretlenségből előbukó színész, Bognár Zsolt. Ha jól értjük a művész úr ambícióit, akkor igen remek szerepre jelentkezett be: mától ő az a kifuserált megye 3-as zsugás, aki beszól Messinek.

Ehhez gratulálunk!

Sőt! Olyannyira felkeltette érdeklődésünket B. Zs. gőgös korlátoltsága, hogy utánanéztünk a port.hu-n, hol csodálhatjuk meg művészi teljesítményét, már ha van olyan neki.

Nos, a kínálat elég gyér. A csávó egy helyen tolja rendszeresen, ez pedig a Barátok közt. (Május 30., június 2., 3., 4., 5. stb., RTL Klub.) Különben egyszer látható júniusban, a minőség szinonimájává vált József A. Színházban egy, bocs! mindjárt két mellékszerepben.

A Wikipédián pedig összesen ennyit írnak a pályafutásáról: „1981-ben szerezte diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. 1981-től a Szegedi Nemzeti Színház, 1989-től a Rock Színház tagja volt, 1993-tól szabadfoglalkozású művész.”

Ennél azért még Kerényi Imre is többet tud felmutatni. Pedig jó ideje ő se más, mint egy bukott senki.

Neked ajánljuk