Ha Farkas Flóriánnak igaza van, akkor a magyar cigányságnak annyi

  • narancs.hu
  • 2017. május 27.

Villámnarancs

És ez az ember még miniszterelnöki biztos lehet.

Megújította választási szövetségét a Fidesz és a Farkas Flórián által vezetett Lungo Drom. A kormánypárt részéről Kövér László pártelnök írta alá az együttműködést rögzítő dokumentumot.

Vidd a lóvét, Lóri!

Vidd a lóvét, Lóri!

Fotó: MTI

A régi-új szövetség megkötése után – az MTI tudósítása szerint – Farkas Flórián, aki a roma felzárkóztatásért is felelős miniszterelnöki biztos és országgyűlési képviselő, úgy fogalmazott, a Fidesz és a Lungo Drom együttműködése az egyetlen garancia a cigányság felzárkózásának folytatására. Ha ez tényleg így van, a hazai cigányság kezdhet rettegni, ugyanis az ő felzárkóztatásukra eddig pont annyi pénz jutott, amennyit nem talicskáztak ki maguknak Farkas Flóriánék.

Korábbi interjúnkból kiderül, hogy mit is jelent a Fidesz és Farkas Flórián szövetsége a cigányság számára.

Most már inkább a Jobbik, mint a Fidesz – Lakatos Oszkár kisebbségi képviselő Farkas Flóriánék botrányairól

Farkas Flórián miniszterelnöki biztos és az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) botrányos pénzszórásáról beszélt a Magyar Narancsnak a Lungo Drom Heves megyei elnöke. Részlet legfrissebb lapszámunkból. Magyar Narancs: Farkas Flórián árthat a Fidesz népszerűségének a romák körében? Lakatos Oszkár: Igen. A magyar kormány vezetői homokba dughatják a fejüket, és gondolhatják, hogy eltussolhatják az ügyet, de ezt rosszul teszik.

Figyelmébe ajánljuk