Nem állnak le: telefonon és e-mailben fogja zaklatni a Fidesz a nyugdíjasokat

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 21.

Villámnarancs

Csókolom, bácsi, itt a Fidesz beszél: hülye Vona, pisi, kaki!

Nagyon ráugrott a Fidesz arra, hogy Vona Gábor Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde után a pártok által könnyen befolyásolható nyugdíjasokról írt posztot a Facebookra. Szinte nincs olyan nap, amikor ne tartanának sajtótájékoztatót a témában, vagy ne szólítaná fel valamelyik fideszes bocsánatkérésre Vonát. Most éppen Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója jelentette be, hogy telefonos és e-mailes tájékoztató kampányt indít mától a párt, hogy „informálja a nyugdíjasokat arról, milyen megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor, a Jobbik elnöke”.

false

 

Fotó: MTI/Kálmándy Ferenc

Hidvéghi mai sajtótájékoztatóján azt mondta az MTI szerint, hogy Vona Gábort már többször felszólították, „kérjen bocsánatot azoktól, akiknek az önbecsülésébe gázolt a szavaival, de erre a Jobbik elnöke nem volt hajlandó annak ellenére sem, hogy nyugdíjas szervezetek is ezt kérték tőle. Egy hónapja várunk a bocsánatkérésre, azonban nem várhatunk tovább. Az a véleményünk, tájékoztatni kell az embereket arról, mi hangzott el, miket mondott a Jobbik elnöke” – mondta Hidvéghi.

Aki nem akar ilyen hülyeséget hallgatni a nyár utolsó napjain, jobb, ha kikapcsolja a mobilját, és egyúttal beállítja a spamszűrőt is.

Neked ajánljuk