Sokkolót használt a Valton biztonsági őre Krúbi koncertjén

  • narancs.hu
  • 2024. január 29.

Zene

A kiemelt állóhelyes karszalagokból alakult ki csetepaté, amikor előkerült az eszköz.

A 444.hu olvasói levelekre és egy azóta már nyilvánossá tett videóra hivatkozva írja, hogy a Krúbi névre hallgató rapper pénteki teltházas koncertjén a Budapest Arénában nemcsak maga Krúbi, de a rendezvény biztonságára vigyázó Valton Security is kitett magáért: a beszámolók szerint több kiemelt állóhelyre érkező vendéggel is összetűzésbe keveredtek, egyikükkel szemben ráadásul annak ellnére alkalmaztak sokkolót, hogy ilyen eszköz nem is lehetne náluk. A videó ide kattintva érhető el.

A lapnál jelentkezett a bántalmazott vendég is: 

„Kb. a második szám alatt jutottunk el oda, hogy bemenjünk a kiemelt állóhelyre (...) a biztonsági őrök arra hivatkozva nem engedtek be, hogy elfogyott a karszalag. És ezt már azonnal üvöltözős, lökdösős stílusban tették meg. Akkor fajultak el a dolgok, amikor barátnőmet és a sógornőmet is úgy ellökték, hogy el is estek. Sógorom odament hozzájuk, amikor barátnőmet ellökték, őt már egyből egyszerre többen is fogták és ütötték (...) Mindeközben mi kicsit arrébb voltunk, és ott történt a sokkolós eset. Ezután valahonnan hoztak még karszalagot, de megint nem eleget” – írta, hozzátéve, hogy a dolog addi fajult, ameddig kettejüket szorítófogásban tartották, és kirakták őket az Arénábaól.

A beszámolók szerint egyébként nemcsak a Valton alkalmazottaival voltak bajok, hanem a szervezők sem kommunikálták, hogy a kiemelt állóhellyel rendelkezőknek karszalagot kéne kapniuk, ami miatt a valtonosok falánál tudták ezt meg, ezért lett csetepaté.

A tavaly egyébként Mészáros Lőrinc kezébe került biztonsági cég nem reagált, ahogy Krúbi részéről sem kommentálták az incidenst.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk