Vasárnap este már 2 millió felett járt a licit Magyar napszemüvegére

  • narancs.hu
  • 2024. április 21.

Belpol

A bevételt egy Debrecen környéki család kapja anyák napján.

Nyilvános licitre bocsátotta vasárnap reggel Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke azt a napszemüvegét, amelyet Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója nőinek nevezett, de kiderült róla, hogy unisex.

Magyar a Facebookon jelentette be, hogy jótékonysági árverést indít, a kikiáltási ár 10 ezer forint. 

Licitálni kommentben lehet április 22-én 18 óráig. A befolyt összeget egy Debrecen környéki, nehéz sorsú, többgyermekes család kapja meg anyák napján. 

A politikus nem sokkal dél után már azt írta, a licit 1 millió 200 ezer forintnál tart, vasárnap estére pedig már 2 millió felett járt.

A Telex azt írja, a napszemüveg tényleg unisex, és 40 ezer forintért kapható a magyar webshopokban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.