444.hu: K. Endrét egy olyan ügyvéd védte, aki jelenleg Etyek fideszes alpolgármestere

  • narancs.hu
  • 2024. február 19.

Belpol

Tovább sűrűsödik a bűnsegéd fideszes kapcsolati hálója.

Elismerte Bálint Attila ügyvéd, hogy ő védte K. Endrét a kényszerítésért zajló bírósági eljárás elsőfokú szakaszában – írja a Novák Katalin lemondásához vezető kegyelmi ügyet kirobbantó 444.hu.

A férfi jelenleg Etyek alpolgármestere, aki a Fidesz-KDNP jelöltje volt a 2019-es önkormányzati választáson, és egyben az állami tulajdonban lévő KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet nonprofit kft. igazgatója.

Ez természetesen nem baj, ez az ügyvédek dolga: a férfit másodfokon Zamecsnik Péter képviselte, azt nem árulta el mennyiért, de sztárügyvédként nyilván megkérte az árát. Zamecsnik nem tudja, miből telt erre K. Endrének, de ilyesmivel nem is foglalkozik.

Bálint Attila először megpróbálta letagadni a lapnak, hogy ő lett volna az ügyvéd.

„Rossz nyomon járnak” – közölte. Azonban később megerősítette, hogy  ő volt az elsőfokú eljárás során K. Endre védője.

Védői titoktartásra hivatkozva többet nem akart elárulni az ügyről.

A bicskei pedofil intézetigazgató bűnsegédjének jó fideszes kapcsolatairól korábban is írtunk: a gyermekotthonban tartott birkózóedzések annak a NIKÉ Egyesületnek a szakmai partnerségével folytak, amelyet ifj. Orbán Győző, a miniszterelnök öccse alapított 2009-ben. A református egyházban ugyancsak nem ismeretlen a K. család, és azóta kiderült, hogy Endréért Balog Zoltán járt közben.

A lap azt is kiderítette, hogy Vásárhelyi Jánost, az igazgatót az Orbán család céges ügyvédte védte.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk