A közmédia cáfolja, hogy sdfsdfsdf

  • narancs.hu
  • 2022. november 5.

Belpol

A végén még kiderül, hogy asdasdasd?

Tovább dagad a billentyűzetét unalmában vakarászó közmédiamunkásról szóló legendárium. Miután az aHang azzal kereste meg az MTVA-t, hogy számoljanak be a pedagógusok, szülők és diákok aktuális követeléseiről, egy emailt kaptak Papp Dániel igazgatótól, amiben ennyi állt:

sdfsdfsdf

Az aHang a nyilvánosság elé tárta a levelet, volt is belőle mulatás. A billentyűzeten egymás mellett álló karakterek, amiket a neten az unalmas, érdektelen tartalmakra válaszul szoktak kommentelni, még transzparenseken is visszaköszöntek a péntek esti tüntetésen a Kunigunda utcában.

A Híradó most azt írja honlapján, hogy „hazudott az aHang baloldali civil szervezet”, mert az MTVA levelezőrendszeréből nem küldött senki ilyen levelet.

Az aHang továbbra is állítja: a közmédiától azt üzenték nekik: „sdfsdfsdf.” Továbbá annyit tettek hozzá a közmédia vádjaihoz: „lol”.

 A közmédia egyébként, a korábbiakhoz képest példátlan módon végül beszámolt a tüntetők 9 pontjáról.


Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?