A Legfőbb Ügyészségnél Dobrev beadványa, amelyben törvénytelenséggel vádolja az államfőt

  • narancs.hu
  • 2024. május 23.

Belpol

Megvizsgálják.

„A Legfőbb Ügyészségre megérkezett Dobrev Klára beadványa. Azt a törvényes előírásoknak megfelelően vizsgáljuk és értékeljük. Annak eredményéről a nyilvánosságot tájékoztatni fogjuk” – írja közleményében az ügyészség.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője ugyanis ma délelőtt benyújtotta az ügyészségen azokat a dokumentumokat, amelyekről tegnap azt állította, azt bizonyítják, hogy a köztársasági elnök magyar termőföldeket játszott át külföldi kézre.

Dobrev úgy fogalmazott, hogy bármit is kezd Polt Péter legfőbb ügyész a dokumentumokkal, „semmit sem változtat azon a tényen, hogy Sulyok Tamás bűncselekményeket követett el”. Jogászok ugyanis szinte egybehangzóan állítják, hogy a az említett bűncselekmény, ha meg is történt, elévült.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk