A Magyar Evangéliumi Testvérközösség összes bankszámláját inkasszálta a NAV

  • narancs.hu
  • 2024. július 22.

Belpol

Félnapi működésre maradt pénze Iványi Gáboréknak.

Mindössze félnapi működésre maradt pénze Iványi Gáboréknak, miután a NAV a múlt héten köztartozások miatt inkasszálta a Magyar Evangéliumi Testvérközösség összes bankszámláját – derül ki az RTL Híradó riportjából.

A lelkész a Híradónak arról beszélt:

„Ami most a legfájóbb, az az, hogy emberek szájából veszik ki a kenyeret, a gyógyszert, gyerekek jövőjét teszik reménytelenné, bizonyos emberek sorsával játszanak.”

Iványiék gyűjtésbe kezdtek, hogy a szegényeket segítő intézményeik tovább működhessenek, de az adományokat az inkasszó miatt a Szalmaszál a Hajléktalanokért Közhasznú Alapítvány számlaszámára várják. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az egyház egy évvel ezelőtt elsősorban civileknek és az 1 százalékos felajánlásoknak köszönhetően élt túl egy hasonló krízishelyzetet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk