Antall József fia szerint csőd, amit a Fidesz csinál

  • narancs.hu
  • 2022. január 10.

Belpol

Antall Péter tőle szokatlan szavakra ragadtatta magát.

Antall József miniszterelnök kisebbik fia, Antall Péter Facebook-kommentben ment neki a kormánynak Hont András oldalán – vette észre a Magyar Hang.

„A 22- es választást félnek megnyerni! Aki nyer, az veszít! Akkora a csőd, amit a Fidesz csinált, 4000 milliárd állami túlköltekezés, infláció az egekben, EU-forrást visszatartják! Generációs feszültség is van a Fideszben, a fiatalok nyugdíjba akarják küldeni a miénket! Csak ott nincs kibeszélő show, mint a másik oldalon”

– írta Antall Péter.

Hozzátette: Orbán arra számít, hogy borul a bili, rádől a mai ellenzékre, majd legkésőbb 2026-ban visszatér kétharmaddal.

A Direkt36 tavaly májusban írta meg, hogy Antall Péter vezetése alatt drága külföldi utazásokra, luxushotelekre, kirándulásokra költötték az Antall József Tudásközpont pénzének egy részét, mindezt úgy, hogy közpénzből is működött a központ. Nem sokkal később minisztériumi vizsgálat zajlott, az átvilágítás pedig arra jutott, hogy az intézmény vezetése számos indokolhatatlan, a „jó erkölccsel össze nem egyeztethető” tételt fizetett ki a működésre adott keretből, ezért megvonták tőlük az állami támogatásokat.

Figyelmébe ajánljuk