Üzent az adományozóknak az Átrium takarítónője

  • narancs.hu
  • 2022. július 5.

Belpol

Kati, a színház munkatársa már nem haragszik a székek aljára ragasztott rágógumikért.

„Kedves Nézők! Most megbocsátottam az összemorzsált szőnyeget, a szék aljára ragasztott rágógumit, eldobott cukorkapapírt….Köszönjük!  Kati” – olvasható az Átrium Facebook-oldalán.

Az üzenet a poszt szerint a takarítónőtől, Katitól származik, aki megörült annak, hogy a nézők támogatják a nehéz helyzetbe került színházat.

A posztoló ettől függetlenül arra kéri a nézőket, hogy ha lesz rá alkalmuk, akkor se morzsáljanak, ne ragasszanak rágógumit a székek alá, és ne dobják el a szemetet – „de fontos tudnotok, hogy EZT is elértük, és ez TÉNYLEG NEM SEMMI!”

Azután, hogy a múlt hét elején kiderült, az Átrium dolgozói a felmondási idejüket töltik, mert elfogyott a működésre szánt pénz, a színház barátai összefogtak, segítettek, és öt nap alatt 3,6 millió forintot adtak össze.

Kedden az is kiderült, hogy a Fővárosi Önkormányzat 30 millió forinttal segíti az Átriumot.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk