Az MMM plakátokon hirdeti, hogy Orbán Viktor nem áll ki vitázni Márki-Zay Péterrel

  • narancs.hu
  • 2022. február 4.

Belpol

"Hazudik, ezért fél vitázni" -írják a miniszterelnökről.

1300 óriásplakáton jeleníti meg a miniszterelnökjelölti vita fontosságát a Mindenki Magyarországon Mozgalom - jelentette be Bana Tibor, az MMM független országgyűlésiképviselő-jelöltje a szervezet Facebook-oldalán.

Minden magára valamire adó demkratikus országban fontos ütköztetni a  jelöltek álláspontját, hangsúlyozta ki. Erre az üzenetre akarják felhívni az emberek figyelmét, ezért az óriásplakátok mellett autók is járnak majd, amelyekre az van plakátolva Orbán Viktor fotója mellé, hogy "Hazudik, ezért fél vitázni".

Kihangsúlyozta, Márki-Zay Pétert azért támadják a kormány kampányai, mert nem tűri a lopást. Orbán viszont nem mer kiállni vitázni, mert hazudik. Nem mer beszélni azokról a kérdésekről, amelyek a magyaroknak fontosak. Az egészségügy, az oktatás helyzete ugyanis jól látható a valóságban, akárcsak a korrupció elképesztő mértéke és az árak növekedése. Ezekről a témákról nem mer Orbán beszélni, mert csak hazudni tud róluk, emelte ki Bana.

Hozzátette, hogy a mostani kifejezetten az MMM saját plakátkampánya, ezután az Egységben a Magyarországért közös plakátkampánya is elindul majd, február 15-én.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk