Beépített egy embert az MSZP a Fidesz akciójába

  • narancs.hu
  • 2021. október 21.

Belpol

Az ellenzéki párt állítja, a kormánypárt feketén fizette a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony! kampány aktivistáit.

Videón mutatja be az MSZP, hogyan foglalkoztatta a Fidesz a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony! kampányban részt vett aktivistákat – írja a 24.hu.

Két felvételt készítette erről a Hírklikk. Az elsőn egy kitakart arcú nőt lehet látni, aki jelentkezett a Fidesz kampányához feladott álláshirdetésre. Átirányítják egy férfihez, aki elmagyarázza, hol kell majd találkozni. Az is elhangzik, ez a munka nem lesz bejelentve, mert ez nem szükséges.

A második videó szerint a nő elment a találkozóra, ahol egy tabletet kapott, és az volt a feladata, hogy a gépen szereplő több mint száz címre el kell mennie, és megkérdezni, hogy még mindig a Fideszre fognak-e szavazni. 

A felvételen Pollreisz Balázs, az MSZP győri elnöke kommentálja a videót, majd visszaviszi a tabletet. Azt, hogy mit beszélget azzal, aki fogadja, nem lehet hallani, az MSZP-elnök szerint akivel találkozott, hazudott.

Az aktivisták vezetője a videó szerint Hajtó Péter fideszes képviselőjelölt, akit a Hírklikk és a 24.hu sem ért el, mert szabadságon van, elutazott.

Az MSZP este közleményt adott ki, „A Fidesz feketén alkalmazott munkásokkal frissítheti a Kubatov-listát” címmel, az ellenzéki párt feljelentést tesz az ügyben.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Le az ünneplővel!

  • narancs.hu

Hétfőn lesznek az iskolákban az évnyitó ünnepségek, de mit vegyenek fel a gyerekek?