Csak válogatott közönség tekinthette meg Németh Szilárd miskolci fellépését

  • narancs.hu
  • 2019. március 28.

Belpol

Nem szedték szét a házat.

Titokban érkezett és titokban, bizalmi alapon szerveződött hallgatóságnak adott elő a honvédelmi minisztérium parlamenti államtitkára” – írja a hvg.hu Németh Szilárd mai miskolci fellépéséről.

A portál szerint a Fidesz alelnökét az egyetemen működő Citromfa Politikai Műhely hívta meg, amely korábbi rendezvényeit széles körben, most azonban kifejezetten titokban tartották, sőt a „megbízható nézőket” arra kérték, hogy „ne csináljanak hírverést az eseménynek, és ne hívjanak további embereket – főként olyanokat ne, akiknek részvételéből baj lehet”.

A hvg.hu-nak sikerült elérnie a Citromfa vezetőjét, Orosz Leventét, aki elismerte, hogy valóban igyekeztek titokban tartani az államtitkár érkezését, az okokról azonban csak annyit mondott, hogy ez az ő személyes döntése volt, „nem akarta, hogy probléma legyen”.

Nos, az eseményen valóban „nem volt probléma”, Németh Szilárd ugyanis Facebook-oldalán osztott meg egy fotót az eseményről, amiről nem mondhatnánk, hogy akkora lett volna az érdeklődés, hogy a nézők a csilláron is lógtak.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.