DK: Orbánnak legfeljebb arra van esélye, hogy felhúzza a sliccét a folyosón

  • narancs.hu
  • 2023. december 21.

Belpol

Reagált az ellenzéki párt a miniszterelnök kijelentésére, ami szerint felnyitná Brüsszel szemét jövőre.

Közleményben reagált a Demokratikus Koalíció Orbán Viktor évvégi sajtótájékoztatójára: a szöveg különösebben nem foglalkozik a tételes cáfolattal, inkább az összképet elemezte.

„Orbán Viktor sem Brüsszel szemét, sem az európai pénzcsapot nem fogja kinyitni, legfeljebb arra van esélye, hogy kinyissa a kávétejszínt és felhúzza a sliccét a folyosón, ahova kiküldik, amikor bent fontos döntések születnek” 

– írták.

A DK a múlt szerdai uniós csúcsra utalt, amikor Orbán végül nem vállalta be Ukrajna csatlakozási tárgyalásának megvétózását, hanem kisétált az ülésteremből, hogy a többiek simán szavazzanak.

A többi ellenzéki párt még nem reagált az ezúttal két órára szűkített eseményre, egyedül a Momentum emelte még ki, Facebookon, hogy Orbán szerintük nem igazán tudott mit mondani arra a kérdésre, hogy rajta kívül kinek emelkedett még a közszférában háromszorosára a fizetése idén.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk