Felújítják a január elején beázott békásmegyeri gimnáziumot

  • narancs.hu
  • 2023. január 30.

Belpol

A Klebelsberg Központ 90 millió forintit biztosít a helyreállításra.

Haladéktalanul felújítják a beázott Veres Péter Gimnáziumot, a Klebelsberg Központ 90 millió forintot biztosít a lapostető felújítására és a tönkrement felszerelések cseréjére – írja az obudaihirek.com.

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, a békásmegyeri iskola január elején ázott be a heves esőzések miatt. Az esetről videó is készült, amin jól látszik, hogy az iskola épületének egy részén a plafon több helyen is lyukas, a lyukakon keresztül pedig víz csöpög a padlóra, ami egy nagy foltban fel is ázott, a lyukak alá pedig vödröket és egy kukát tettek.

A portál értesülései szerint a beázás megszüntetésére 90 millió forintot biztosít a Klebelsberg Központ, ami fedezi a tető felújítását, az álmennyezet cseréjét, a vizes blokkok festését, valamint a tönkre ment lámpatestek cseréjét.

A Veres Péter Gimnázium egyébként az ország egyik legjobb középiskolája, „A 100 legjobb gimnázium 2022” című HVG-kiadványban a 6. helyen szerepelnek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk