A hétvégén újra fideszes dzsembori lesz Kötcsén

  • narancs.hu
  • 2018. május 28.

Belpol

Legyen ez a nap jó híre.

Ismét „polgári” piknik lesz Kötcsén a hétvégén, immár tizennegyedszerre. Orbán Viktor szigorúan zárt körben értékeli a választásokat és politikai helyzetértékelést ad, több évtizedre szóló víziókat megosztva közönségével – adta hírül az atv.hu.

A lap úgy tudja, hogy Orbán Viktor mellett Kövér László házelnök, Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és az Emmi leköszönt minisztere, Balog Zoltán lesznek még a szónokok. A fő téma pedig nyilván a megkerülhetetlen bevándorlás.

Legutóbb szeptemberben trombitálta össze csapatát a kormányfő, akkori beszámolóinkat itt találják:

Atyaég! Németh Szilárd beöltözött Németh Szilárdnak, és még Orbánt is megeteti

Végre egy nap, amikor a rezsihuszárnak nem kell kivetkőznie magából. Már beindult a fideszes dzsembori Kötcsén, ahol a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében 2004 óta összeverődik a párt krémje. A Polgári Pikniken az elmúlt hét év eredményeinek megvédése lesz a fő téma - jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a helyszínen ólálkodó újságíróknak.

 

A miniszterelnök barátok közt nem enged a zöldből

Csak lazán és ugyanabban. A szombati kötcsei Polgári Piknikre érkező NER-császárok - csakúgy, mint nemrég Tusványoson - otthon hagyták a kényelmetlen nyakkendőt, zakók is alig villantak. Persze, nem mindenki váltott annyira stílust, mint a sűrű levest kotyvasztó Németh Szilárd, de a könnyed ingek, pólók és mellények napja van ma a Somogy megyei településen.

Figyelmébe ajánljuk