Ki kell adni, mennyi pénzt keresnek a közmédiánál

  • narancs.hu
  • 2023. október 4.

Belpol

Megnyerte az erről szóló pert a DK.

Jogerősen, másodfokon is nyert a Demokratikus Koalíció abban a közérdekű adatigénylési perben, amelyet a közmédiában, az MTVA alkalmazásában dolgozók fizetési adatainak nyilvánosságra hozataláért indított. Így végre meg fogjuk tudni, mennyit keresnek az állam médiamunkásai.

A DK közleménye így fogalmaz: „a magyaroknak joga van tudni, hogy mennyi közpénzt visznek haza az Orbán-kormány hazugságait a közmédiában terjesztő propagandisták. Ezek az emberek ugyanis nem újságírók és nem a közérdeket szolgálják. Ők csupán a magyarok közös pénzéből jól megfizetett kormánypropagandisták, akik a több mint százmilliárd forintból üzemelő, szinte már pártállami médiaként működő MTVA-ban dolgoznak. A Demokratikus Koalíció azonban nem fogja hagyni, hogy a propagandisták titokban milliós fizetéseket vigyenek haza, miközben folytatják a hazugságok terjesztését.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk