Ki kell adni, mennyi pénzt keresnek a közmédiánál

  • narancs.hu
  • 2023. október 4.

Belpol

Megnyerte az erről szóló pert a DK.

Jogerősen, másodfokon is nyert a Demokratikus Koalíció abban a közérdekű adatigénylési perben, amelyet a közmédiában, az MTVA alkalmazásában dolgozók fizetési adatainak nyilvánosságra hozataláért indított. Így végre meg fogjuk tudni, mennyit keresnek az állam médiamunkásai.

A DK közleménye így fogalmaz: „a magyaroknak joga van tudni, hogy mennyi közpénzt visznek haza az Orbán-kormány hazugságait a közmédiában terjesztő propagandisták. Ezek az emberek ugyanis nem újságírók és nem a közérdeket szolgálják. Ők csupán a magyarok közös pénzéből jól megfizetett kormánypropagandisták, akik a több mint százmilliárd forintból üzemelő, szinte már pártállami médiaként működő MTVA-ban dolgoznak. A Demokratikus Koalíció azonban nem fogja hagyni, hogy a propagandisták titokban milliós fizetéseket vigyenek haza, miközben folytatják a hazugságok terjesztését.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.