Hová lett a pénz? – kérdezi a Momentum Orbántól

  • narancs.hu
  • 2023. október 4.

Belpol

A miniszterelnök budai házánál akciózott az ellenzéki párt.

Szeptember 26-án a 444 kamerája előtt kapták rajta Orbán Viktort, hogy bemegy egy házba Ferencvárosban. Az utcát arra az időre a hivatalosság látszatát is kerülve testőrök zárták le. A miniszterelnök nem válaszolt az újság kérdéseire, de elővett némi papírpénzt a kamera előtt.

A videóból származó képkockát kinyomtatva akciózott a Momentum a miniszterelnök budai háza előtt. A papírlapokra azt írták: Hová lett a pénz? – utalva Orbán korábbi retorikai kérdésére, amiben arra utalt, hogy „Brüsszel” odaadta az európaiak pénzét az ukránoknak.

„Úgy tűnik, hogy Orbán már megtalálta a pénzét… a zsebében. Akkor már csak egy kérdést kellene megválaszolnia, hogy hová lett a magyarok pénze? Mert bizony még mindig hiányzik annyi pénz több millió magyar zsebéből havonta, amiből tisztességesen ki tudnának jönni a hónap végéig” 

kommentálta a párt.

Hol a pénz?! - elhoztuk az igazságot Orbán budapesti házához

Posted by Momentum Mozgalom on Tuesday, October 3, 2023

A Momentum fiatal politikusai bátran húzogatják az oroszlán bajszát: nemrégiben Orbán felcsúti házánál volt akciójuk.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ellopták a hőgyészi kastély fölül a tetőt

Az egykor Ghaith Pharaonhoz tartozó kastély tetején jelenleg befolyik a víz, miután valakik lelopták a tetőről a rézborításokat. A kastély céges tulajdon, a kézbesítési megbízott elérhetetlen, az önkormányzat csak annyit tehet, hogy közpénzen fóliát tetet fel a további állagromlás megelőzésére, de ez nem feladatuk.