Kiemelkedő nézettséget hozott a közmédiának a Magyar Péter-interjú

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 27.

Belpol

Az online felületeken másfél millió felett jár. 

A közmédia Magyar Péterrel készült reggeli interjújának idejében 32 ezer látogatója volt az online kiadásának, a mediaklikk.hu-nak, ami a legmagasabb adat az augusztus 20-i tűzijáték közvetítése óta: közel duplája az oldal szeptemberi átlagos napi forgalmának – írja a Telex

A közmédia nézettségi adatairól nem sok nyilvános adat áll rendelkezésre, ezért a portál a Gemius mérési adatai alapján vizsgálta meg a mediaklikk.hu látogatottságát. Magyar a Kossuth Rádióban is megfordult, a lap pedig arra jutott a Google Trends alapján, hogy sokszorosára emelkedtek a Kossuthra irányuló keresések csütörtökön.  

„Örülök, hogy segíthettem, hogy tegnap ne csak 18 nézője legyen a “köz”televíziónak. Csak az online felületeken (FB, Youtube, Insta, TikTok) másfél millió felett jár a tegnapi interjú megtekintése. Link a kommentben, ha még nem láttad. Vajon mikor hívnak be újra? Tipp?” – írja Magyar Péter a Facebookon. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk