Lemondta hivatalos útjait Novák Katalin

  • narancs.hu
  • 2024. február 12.

Belpol

Két lebeszélt programja volt. 

„A következő két hétben Novák Katalin Montenegróba utazott volna hivatalos látogatásra, valamint az ukrajnai háború kitörésének második évfordulóján Kárpátaljára látogatott volna, hogy a magyar közösséget biztosítsa az anyaország támogatásáról. A köztársasági elnök mindkét programot lemondta” – írta a Telex megkeresésére a Sándor-palota. 

A köztársasági elnök megbízatásából hátralevő, várhatóan közel két hétben „azon dolgozik, hogy a Sándor-palotát úgy adhassa át az őt követő államfőnek, hogy megválasztását követően mielőbb megkezdhesse az érdemi munkát a nemzet szolgálatára”. 

Mint ismert, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter és Novák Katalin köztársasági elnök azután mondott le, hogy kiderült: kettejük hozzájárulása kellett ahhoz, hogy kegyelemben részesüljön K. Endre, a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese, aki pedofil bűncselekmények eltussolásában vett részt. 

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk