Magyar Péter: A miniszterelnök közvetlen környezetéből is megkerestek

  • narancs.hu
  • 2024. április 1.

Belpol

És Dobrev Klára árnyékkormányából is állítása szerint. 

„Csak egy adalék ahhoz, hogy a belső méréseken túl miért is retteg a Karmelita és a levitézlett ellenzék közösen és miért költenek (teljesen feleslegesen) százmilliókat a lejáratásomra: a miniszterelnök közvetlen környezetéből és a Dobrev-féle árnyékkormányból is többen megkerestek informálisan és támogatásukról biztosítottak és szurkolnak a változásért” – írja hétfői posztjában Magyar Péter, aki az április 6-ára meghirdetett Nemzeti menet nevet viselő tüntetését promózza

Mint írta, több száz beszélgetésen van túl, melyeket Mátrafüredtől, a Balaton-parton át Hévízig folytatott az utóbbi két napban, „hol 16 éves lelkes fiatalokkal, hol sokat megélt, de még mindig őszintén bizakodó, csillogó szemű 90 felettiekkel, hol sokgyerekes szülőkkel, ellenzékiekkel, fideszesekkel, eddig soha nem szavazókkal”

Magyar Péter múlt kedden tette közzé azt hangfelvételt, melyen a volt felesége, Varga Judit egykori igazságügyi miniszterként arról beszélt, hogy Rogán Antal propagandaminiszterként kihúzatta a róla szóló részeket a Schadl-Völner-ügy nyomozati irataiból. Ezzel egyidőben bement tanúskodni az ügyészségre, majd miután kijött, egy demonstrációt hirdetett a fővárosban, melyre több ezer ember elment. 

A hangfelvételre reagálásképpen Varga Judit elment Hajdú Péter műsorába, a Frizbibe, ahol arról beszélt, hogy házasságuk idején bántalmazta őt Magyar Péter. Mint mondta, megesett, hogy a férje nem volt hajlandó odaülni a családi asztalhoz, máskor a Balatonnál egy családi nyaraláson elrakta az ő táskáját, bezárta őt egy szobába, ahonnan a nagyobbik fia engedte ki úgy, hogy keresett másik kulcsot. Előfordult, hogy az ő szülei náluk aludtak, ők viszont összevesztek; ő a szülei mellé feküdt, a kanapéra, a férje pedig kiment a konyhába, elővett egy kést, és azzal járkált egy ideig. Magyar pár nappal később reagált az elhangzottakra: mint írta, ő soha nem ütötte meg a feleségét, miközben volt, hogy Varga Judit fizikailag bántalmazta őt. 

Vargát az ügyészség tanúként hallgatta ki a nyilvánosságra került dokumentumok miatt. Egyébként az interjúban nem esett szó sem a kegyelmi ügyről, sem pedig a hangfelvétel tartalmáról. Hajdú Péter szerint azért, mert ez egy bulvárműsor, és őt a magánéleti szál érdekelte

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk