Magyar Péter érvénytelenül akar szavazni a főpolgármester-választáson

  • narancs.hu
  • 2024. június 7.

Belpol

Az ATV-ben arról is beszélt, hogy Medgyessy Pétertől nem kér elnézést a 2002-es megjegyzése miatt.  

Magyar Péter érvénytelenül fog szavazni a főpolgármester-választáson, mert sem Gyurcsány, sem Orbán Viktor jelöltjére nem szeretne szavazni – erről beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a Tisza Párt alelnöke, EP- és fővárosi listavezetője a Telex beszámolója szerint. 

Szentkirályi visszalépéséről és arról, hogy ő már tegnap kiírta, tudomása szerint vissza fog lépni, Magyar azt mondta, a visszalépésről a videót már tegnap felvették, továbbá megvannak még a kapcsolatai is. Szerinte nem véletlen, hogy nem a „Békemenet light” előtt tették közzé a videót, mert így kevesebb idő marad „összerogánozni” Vitézyt. Magyar szerint felháborító, hogy a Fideszben hülyének nézik a budapestieket, miközben a nőkkel úgy bánnak, mint valamilyen eszközzel. Hozzátette: „Szandra úgy vállalta el ezt az egészet, hogy tudta, hogy ez lesz a vége.”

Magyar egy másik interjúban pénteken azt mondta, hogy nem készül formalizált együttműködésre sem Karácsony Gergellyel, sem Vitézy Dáviddal, az ATV-ben úgy fogalmazott, hogy egyelőre kérdés, a Tisza Párt a fővárosi közgyűlésben a mérleg nyelve lesz-e, vagy összeállnak majd ellenük a pártok.

Azzal kapcsolatban, hogy előkerült egy 2002-es videó, amelyen Medgyessy Péter akkori miniszterelnökről tett egy megjegyzést, miszerint "kötelet a nyakába" lehetne rakni, Magyar most azt mondta: nem gondolja, hogy nemlétező pártok nyilatkozatára kellene reagálnia, és hogy nem az hangzik el a videóban, amit közzétettek. „Hasonlót mondtam, de nem volt ennyire direkt, de nem gondolom, hogy az érdekli a magyar választókat, hogy mit mondott a 21 éves Magyar Péter.” Hozzátette: nem kér elnézést Medgyessytől, mert ő sem kért elnézést a nagyszüleitől, akiket a kommunisták tönkretettek.

Arról, hogy Gyurcsány Ferenc szerint azt mondta, hogy a Fidesz és Magyar „tandemben hekkelik” a Városházát és az EP-választást, azt mondta, hogy a DK elnöke küzd az öt százalékáért, szerinte a köztévés vita előtt a DK-s aktivisták mepróbálták őt is „összegyurcsányozni”. Azt kérte Gyurcsány Ferenctől, hogy menjen nyugdíjba, és foglalkozzon az unokáival. Azt is mondta, hogy szerinte a Tisza Párt nélkül a Fidesz 60 százalék fölött lenne, mert olyan állapotban volt az ellenzék.

A műsorban egyébként azt is szóvá tette, hogy nem azzal foglalkoznak, végigjárta az országot az elmúlt hetekben, és hogy más pártok képviselőit hívtak meg előtte, ezért lepropagandázta az ATV-t, majd arról beszélt, hogy a csatorna tulajdonosa Németh Sándor. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött.