Magyar Péter: Tóniék megtalálták rajtam a fogást

  • narancs.hu
  • 2024. február 14.

Belpol

A Mandineren luxusórának nevezik, amit 3000 euróért vett. Ő viszont most Orbánról is megoszt egy pénzes történetet.

„Szakértő: Milliós luxusórával a kezén adott interjút a Partizánnak Magyar Péter” – ezzel a címmel közölt cikket szerdán a Mandiner.

A hírportál a Beszéljünk órákról Facebook-oldal elemzését idézi, amely szerint Magyar órája, amit az interjú közben viselt, 1,2 millió forintot érhet.

A Mandiner emlékeztet, az exférj felrótta a kormánynak, hogy nem szolidáris az elesettekkel. 

Magyar Péter ironizáló Facebook-posztban reagált a cikkre, mondván,

„Tóniék” alighanem megtalálták rajta a „fogást”. 

Arról ír, hogy 7-8 évvel ezelőtt, még diplomata korában Brüsszelben 3000 euróért vette azt a karórát, amelyet interjú közben viselt. Nagyon szereti, eddig egyszer kellett javíttatni. 

A posztból kiderül, hogy az órát bankkártyával vette. Ennek azért van jelentősége, mert aztán megoszt egy hihető történetet a miniszterelnökről:

„Ekkortájt történt, hogy az egyik Európai Tanács szünetében miniszterelnök úr előkapott a zakója zsebéből egy köteg 500 euróst és megkérte az egyik kollégát, hogy vegyen a lányának valami különleges teát. Hiába mondta szegény, hogy az 500 euróst nem fogadják el a boltban… Mert ugye csak a készpénz!”

A Narancs.hu forrása szerint tény, hogy sokan nem adnak ki ennyi pénzt órára, de a vezető beosztásúak körében ez, amit Magyar Péter viselt, inkább középkategóriás holminak számít. Vagy ha tényleg luxusórának nevezzük, akkor kell találni egy másik kifejezést a 20 milliós és annál többe kerülő órákra.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk