Magyar Péterék elfoglalták a felcsúti kisvasutat

  • narancs.hu
  • 2024. május 24.

Belpol

Pénteken Fejérben kampányol a Tisza Párt, ahol megidézték a szocialista szellem vasútját és a magyar narancsot is.

A magyar filmklasszikust, A tanút idézve ment el Magyar Péter Felcsútra, ahol a kampánykörútja során úgy döntött, kibéreli a legendás, normális esetben senkit nem érdeklő kisvasutat. A szerelvényre Bástya elvtársat is felragasztották, de lapunk nevének eredetét is idézve a filmben feltűnő magyar narancsot is megidézték, ami ugyebár valójában citrom. A kisvasutat egyébként a szocialista szellem vasútjának nevezték el erre az útra.

 
 

Magyar kiemelte, hogy a felcsúti kisvasút vágányait annak ellenére nyitották újra a helyi Felcsúti Utánpótlásért Alapítvány fenntartásában, hogy más vonalakat azóta is bezár a kormány, majd kitért rá, hogy lerohasztották a magyar vasutat, miközben az egész Európai Unióban ezt fejlesztik leginkább az elmúlt években. Ezek után a Budapest-Belgrád vasútvonalra tért ki, aminek az árából szerinte az egész magyar hálózatot fel lehetne újítani. 

A vasútra egyébként Magyar támogatói is felülhettek a sajtó képviselői mellett. A friss pártvezér mindenkinek jó utazást kívánt a nosztalgiavonaton, hozzátéve, hogy valójában egész Magyarországon nosztalgiavonatok járnak.

A vasút előtt egyébként egy másik emblemaptikus NER-helyszínre is elment, Hatvanpusztán járt, ahol a még mindig épülő Orbán-rezidencia előtt mondott beszédet, a napot pedig a kegyelmi botrány háttere miatt emblematikus Bicskén zárja.

Ha már Magyar Péter: sikerült megszólaltatnia lapunkak hosszú hallgatás után a Tisza Párt jelöltjeit is, olvassa el a cikket!

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk