Mégis elmegy a köztévé vitájára Magyar Péter

  • narancs.hu
  • 2024. május 24.

Belpol

Azt viszont megígérte, arról fog beszélni, ami tényleg érdekli a magyarokat.

„Ott leszek a vitán” – jelentette ki a 24.hu kérdésére Magyar Péter, országjárásának felcsúti állomásán, hozzátéve, hogy ő biztosan arról fog beszélni, ami a magyar embereket érdekli, függetlenül a vita vezetőitől.

„Ha belém fojtják a szót vagy a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjét kizárják a nyilvános vitából, lelkük rajta. Mindenki látni fogja, hol tart a magyar közmédia”

– avatta be a lapot terveibe Magyar, aki megerősítette azt is, hogy a Várkert Bazárhoz szervezett tüntetést mindenképp megtartják így is, hogy részt vesz a vitán.

Magyar aggodalmai nem alaptalanok, hiszen a propagandává silányított közmédia történetének első választási vitáját a kormányzati állásponthoz mindig lojális egykori képernyős, Németh Balázs, illetve a péntek reggeli Kossuth-rádiós miniszterelnöki interjúk alákérdezéseiről ismert Volf-Nagy Tünde fogják vezetni. 

Magyar helyzetét tovább nehezíti, hogy mint a tizenegy EP-lista vezetőjét meghívták a vitára, tehát a résztvevők nagyjából nyolc percet fognak kapni összesen, a fideszes Deutsch Tamás épp úgy, mint a néha kifejezetten kamupárt-gyanús Megoldás Mozgalomtól Huszár Viktor.

Az MKKP egyébként közölte, ők nem vesznek részt inkább ezen a vitán, és szintén tüntetnek a helyszínnél, igaz, ők azzal, hogy bárki odaállhat a mikrofonhoz, és elmondhatja a véleményét az Európai Unióról.

A vitát május 30-án este rendezik a Várkert bazárban.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk