Már a köztévé riportere is felhúzta magát Németh Szilárd ostobaságán, és feltett neki egy valódi kérdést

  • narancs.hu
  • 2018. január 19.

Belpol

Ilyen is ritkán van.

Sorosozni és Szél Bernadettet ügynöközni ment a köztévébe tegnap este Németh Szilárd, aki a beszélgetés elején kapott egy váratlan, a kormánypropagandában igen szokatlan kérdést.

„Hogyan lehet kitiltani egy parlamenti bizottság üléséről egy Magyarországon törvényesen bejegyzett és működő pártnak a társelnökét, aki ráadásul országgyűlési képviselő?”

– tette fel a kérdést Gulyás István a Ma estében, arra utalva, hogy a Fidesz-alelnöke a hét elején olyanokról beszélt, hogy kitiltatnák Szél Bernadettet a nemzetbiztonsági bizottság üléseiről, később pedig azt mondta, ha Szél Bernadett megjelenik az ülésen, ők kivonulnak a teremből (a kivonulás egyébként nem szokatlan Németh Szilárdtól, volt már, hogy kiszaladt a bizottság üléséről, amikor a Fidesz számára kellemetlen dolgokra terelődött a szó). Utóbbi természetesen teljesen abszurd, hiszen a bizottság egyik tagját nem lehet kitiltani az ülésekről, a kivonulás pedig inkább valami kisóvodás tettnek tűnik.

Szerencsére Németh Szilárdot ez a kérdés nem tudta kizökkenteni,

ő elvégezte a feladatát, és elmondta, hogy szerinte Szél Bernadett „Soros György érdekeit szolgálja, nemzetbiztonsági kockázatról van szó”. Majd a műsorvezető is folytatta a köztévén szokásos tempót, és alákérdezett Némethnek.

false

 

Fotó: M1

Az összeesküvés-elméletek nagy mestere egyébként azt is mondta, hogy „Soros Györgynek az a célja, hogy a kormányt elmozdítsa és egy bábkormányt akar létrehozni, melynek többek között olyan tagjait vizionálják, mint Szél Bernadett (…)”

Figyelmébe ajánljuk