Megerősítették, tényleg jelölték Borkait díszpolgárnak Győrben

  • narancs.hu
  • 2023. február 16.

Belpol

Dézsi Csaba András polgármester nem kívánta kommentálni a fejleményt. 

Megerősítette Radnóti Ákos, Győr alpolgármestere a hvg.hu kérdésére, hogy Hajtó Péter közgyűlési képviselő Borkai Zsoltot jelölte Győr díszpolgárának. 

Az ugytudjuk.hu nyomán írta meg a Narancs.hu is, hogy a 2019-ben szexbotrányba belebukó politikust Hajtó díszpolgárrá jelölte.

Dézsi Csaba Abdrás jelenlegi polgármester nem kívánta kommentálni Borkai jelöltségét. Állítása szerint nem volt jelen az ülésen, ahol a jelöltekről volt szó, és Radnóti Ákoshoz irányított a hvg.hu munkatársát. 

A portál emlékeztet, Borkai legutóbb szeptemberben nyilatkozott, amikor 1,5 millió forintos pénzbüntetésre ítélték a nőt, aki a botrányt kirobbantó felvételeket készítette a jachton tartott szexpartin. „Nem kárpótol engem az, hogy mit és mennyit fognak kapni. Nem vagyok büszke arra, amit tettem, de ez egy magánéleti dolog, ami csak a családomra és rám tartozott, senki másra” – mondta akkor Borkai. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk