Megjött a kormány válasza az egészségügy problémáira: „Gyurcsány”

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 18.

Belpol

A 14 éve kormányzó Fidesz széttárja kezeit.

Vitályos Eszter kormányszóvívő Gyurcsány Ferencre mutogat az egészségügy állapota miatt.

„A baloldal Gyurcsány Ferenc kormányzása idején kórházakat zárt be és vitt csődbe” – üzente a 14 éve kormányozó Fidesz azután, hogy Magyar Péter feljelentést tett a kórházakban tapasztalt állapotok miatt.

A Tisza Párt elnöke a napokban kórházakat látogatott és hőmérővel járt a felmelegedett intézményekben. Ehhez képes Vitályos Eszter a Gyurcsány-korszakról beszél: „Ők voltak azok, akik 600 milliárd forintot vontak ki az egészségügyből, elbocsátottak 6000 egészségügyi dolgozót, elvettek egyhavi bért az orvosoktól és az ápolóktól. Több ezer kórházi ágyat számoltak fel, vizitdíjat és kórházi napidíjat fizettettek, az összeomlás szélére sodorták az egészségügyet.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk