Megmondta az igazat a rendőrség kordonügyben

  • narancs.hu
  • 2023. július 7.

Belpol

A Momentum elnöke nem bontani akart, csak sétálni. Megtudta: ilyen tevékenység ott nem végezhető, objektumvédelmi okok miatt.

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a minap kivételesen nem kordont bontani ment el Orbán Viktor miniszterelnök irodájához, csak át szeretett volna sétálni a Karmelita előtti Színház utcán.

A rendőrök útját állták, ő panaszt tett az intézkedés ellen, a panaszt elutasították, és ezt a határozatot meg is indokolta a rendőrség. 

„A Panaszos kizárólagos célja a Színház utcán történő áthaladás volt, azonban a fent említett objektumvédelmi szempontok alapján erre nem volt lehetőség” – idézi a Momentum elnöke Facebook-posztjában a határozatot.

A következtetés: „végre kibújt a szög a zsákból és kiderült, hogy nem azért zárta le a rendőrség az Orbán Viktor irodája előtti utcát a Karmelitánál, mert az építkezési terület, hanem azért, mert a hatalom így döntött”.

Gelencsér szerint azért kell a kerítés, hogy a hatalmasoknak ne kelljen szembesülniük a valósággal.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk