Monacón át Cannes-ig jutott már Mészárosék szuperjachtja

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 12.

Belpol

A nemzet álompárja nagyon szép helyeken jár idén nyáron.

A hvg.hu kiszúrta, hogy igen jól szervezettnek tűnő nyaralása van a frissen szerzett szuperjachton az ország aktuális álompárjának, Mészáros Lőrincnek és feleségének, Várkonyi Andreának. A máltai bejegyzésű, a cégadatok szerint a Mészáros tulajdonában levő MBH Bankhoz tartozó Euroleasing tulajdonában levő hajó pénteken érkezett a Cote d'Azur másik fontos helyére, a Vesselfinder adatai szerint pedig azóta ott horgonyoz a kikötőben.

Ezek szerint tehát a dél-olasz indulási helyről Monacón át vezetett az út Cannes-ba a Rose D'or névre hallgató jachttal.

Két érdekes kérdés merül fel tehát Mészárosék jachtja körül:

  1. Miből üzemeltetik a csúcskategóriás 27 milliárd forintos hajót? Az Euroleasing Zrt. tavaly 18 milliárdos bevétel mellett 1,6 milliárdos veszteséget könyvelt el, miközben a jacht üzemeltetési költsége úgy évi 2,4 milliárd forint.
  2. Hol bukkan fel vajon legközelebb az álompár?

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk