Nagy Blanka: Mától a Momentum tagjaként küzdök a kormány ellen

  • narancs.hu
  • 2019. augusztus 26.

Belpol

És együttműködne más pártokkal a békés, demokratikus Magyarország megteremtéséért.

Nagy Blanka Facebookon jelentette be, hogy belépett a Momentumba.

„A politikai pályafutásomat a Momentum Mozgalom lila színében fogom folytatni. S hogy miért rájuk esett a választásom? Azért, mert bennük láttam egy olyan lehetőséget, amely a változás irányába tudja terelni a jelenlegi helyzetet. Szimpatikusnak találtam, hogy egy olyan pártról van szó, amely most kezdi felépíteni a múltját, a jelenét s a jövőjét. Számomra fontos, hogy egy olyan csapattal dolgozzak együtt, akik pontosan tudják, hogy a mai 21. századi embernek miféle életmódra, világra van szüksége.”

Fb-bejegyzésében kitér arra is, fontosnak  érzi azt „hogy együttműködjek más pártokkal, hiszen a cél azonos: egy békés és demokratikus országot kell teremtenünk, amelyben nem érhet atrocitás valakit a neme, az identitása, a szexuálitása vagy a politikai nézete miatt.”

Blanka Nagy

MÁTÓL A MOMENTUM TAGJAKÉNT KÜZDÖK A KORMÁNY ELLEN Lassan egy éve annak, hogy egy ország (s olykor nem csak a hazai 'világ') ismerte meg a nevemet. Hallhattam ezt a nevet hazafiasan és büszkén, de...

Nagy Blankával még az őszi tüntetések idején interjúztunk. A heves szónoklatairól ismert kiskunfélegyházi diák visszaszólt az őt sértegető Bayer Zsoltnak, „a nemzet udvari bolondjának” és az „éretlen óvodás” Bencsik Andrásnak. Akkor azt mondta, szerinte Orbánék nem tőle félnek, hanem attól, hogy fellelkesülnek a fiatalok.

Nagy Blanka: Megkérdezném Orbántól, hogy tud tükörbe nézni

A heves szónoklatairól ismert kiskunfélegyházi diák visszaszólt az őt sértegető Bayer Zsoltnak, „a nemzet udvari bolondjának" és az „éretlen óvodás" Bencsik Andrásnak. Szerinte Orbánék nem tőle félnek, hanem attól, hogy fellelkesülnek a fiatalok. Magyar Narancs: „Az Orbán-kormány egy daganatos sejt, ami fel akarja falni a többi vele nem egyez ő sejtet.

Később a kormányközeli lapok egyként támadták és firtatták tanulmányi eredményeit, melyek miatt a fiatal lány sorra nyeri a pereket a propagandasajtó ellen.

Milliós sérelemdíjért perelhet Nagy Blanka

A Lokál után az Origo is elbukta a sajtópert, már csak a Ripost másodfokú ítéletére várnak. A Lokál jogerősen is pert vesztett, mivel a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon is Nagy Blankának adott igazat. Most ugyanerre a sorsa jutott az Origo is, az ítélőtábla ebben a perben is helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék korábbi ítéletét - írja a hvg.hu.

Neked ajánljuk