Navracsics Tibor nem tudja elképzelni, hogy kilépjünk az unióból

  • narancs.hu
  • 2021. december 17.

Belpol

De mit képzel erről  a pártja, a Fidesz?

Szóval, mit is?

"Én a Fidesz vagyok" -  válaszolta a HVG újságírójának kérdésére Navracsics, tehát a veteránnak számító fideszes politikus szerint, aki annyi mindene volt már a pártnak, ha ő nem tudja elképzelni Magyarországot az unión kívül, akkor a Fidesz sem, hiszen ő maga a Fidesz. Vagy valami hasonló. Ami biztos, hogy az egykori fideszes külügyminiszter, aki most épp kormánybiztosként tesz-vesz a párt szolgálatában, interjút adott a hvg360-nak, amiben nagyon enyhe, nagyon finom, nagyon baráti kritikát fogalmazott meg pártja külpolitikai tevékenységével kapcsolatban. Lássuk, hogyan:

Nem titok, hogy más véleményen vagyok külpolitikai kérdésekben. Azt hiszem, hogy túlságosan konfrontatív politikát folytat a kormány az Európai Bizottsággal szemben, és túl sok frontot nyit. Nagyon sajnálom azt is, hogy a Fidesz otthagyta az Európai Néppártot.

Hát, így.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Neked ajánljuk