Nem vesz részt a köztársasági elnök jelölésének folyamatában a Momentum

  • narancs.hu
  • 2024. február 12.

Belpol

Nem asszisztálnak egy újabb „aláírógép” megválasztásához, inkább tüntetnek. 

„A Momentum Mozgalom Elnöksége úgy határozott, hogy a Momentum és annak frakciója nem vesz részt a köztársasági elnök jelölésének parlamenti folyamatában. Az állampártnak háromból kettő köztársasági elnöke megbukott, mi pedig nem fogunk asszisztálni ahhoz, hogy újabb aláírógépet ültessenek a Sándor-palotába.

A szabadságszerető embereknek meg kell adnunk azt a lehetőséget, hogy közvetlenül válasszanak köztársasági elnököt, ez a Momentum követelése”

– írja a párt közleményében. 

Mint fogalmaznak, „a következő aláírógép” személyénél fontosabb, hogy válaszokat kapjanak Orbán Viktortól, a valódi felelőstől arra, hogy mit tud és mit hallgat el a pedofilbotrányról. Ezért február 14-én, szerdán 18 órakor tüntetni hívnak mindenkit a Karmelita elé. 

Szombaton lemondott Novák Katalin köztársasági elnök, valamint Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter. A két nő abba bukott bele, hogy ők írták alá a bicskei pedofilügyben támogatóként érintett K. Endre kegyelmi kérvényét

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk