Németh Balázs: Sokan azt kérdezik, hogy akarok-e főpolgármester lenni

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 31.

Belpol

Állítása szerint nem is gondolt ilyesmire, bár „Budapest megérdemelné, hogy megszervezze valaki.”

Németh Balázs az atlétikai vébét szervező Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatója a Magyar Hírlapnak beszélt arról, hogy milyen tervei vannak azután, hogy pár napja véget ért a világbajnokság.

A 24.hu szúrta ki azt a rövid videót, amiben Németh arról beszélt, hogy a munkát, illetve a terveit illetően úgy volt, hogy „augusztus 27 estig csak az atlétikai vébére koncentrálok, és ezzel ki is pipáltam a választ.” A világbajnokság után azonban „már macerásabb a válasz, mert nem mondhatom, hogy csak a vébére koncentrálok.”

„Érdekes módon sokan azt kérdezik – és nem tudom, hogy ez honnan jön –, hogy akarok-e főpolgármester lenni”

– mesélte Németh Balázs, aki állítása szerint nem is gondolt ilyesmire, „de az biztos, hogy Budapest megérdemelné, hogy megszervezze valaki.” A lapnak adott korábbi interjújában a Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatója, a kormánymédia egykori arca egyébként úgy nyilatkozott, egy rosszul sikerült vébé a süllyesztőt is jelentheti számára, ha azonban sikeres lesz a világesemény, bízik benne, hogy egyenesen Orbán Viktor mellett fog kikötni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk