Nemzetközi hotelvállalattal léptek partnerségre Tiborczék

  • narancs.hu
  • 2022. december 21.

Belpol

A miniszterelnök veje „valódi értéket” teremtene az egész szektor számára. 

Az eddig D8 Hotel néven a Vörösmarty téren üzemelő szálloda nemsokára a voco Budapest nevet veszi fel, ám tulajdonosa továbbra is a Tiborcz István nevével fémjelzett BDPST Group marad – áll a cég közleményében, amelyben az InterContinental Hotels Grouppal kötött együttműködéséről számolt be.

A partnerségről szóló közleményt a hvg.hu szúrta ki. E szerint hasonló változás zajlik majd le a Szabadság tér mellett található Verno House esetében is, annyi különbséggel, hogy az egy franchise szerződés keretein belül 2023 közepéig csatlakozik az IHG Hotels & Resorts, Vignette Collection tagszállodái közé. A tulajdonosa továbbra is Tiborcz vállalata marad.

„Vállalatcsoportunk üzleti törekvései között fontos cél, hogy olyan módon szélesítsük a hazai szálláshely-kínálatot, hogy azzal valódi értéket teremtsünk az egész szektor számára. Az együttműködés egyúttal megtiszteltetés is számunkra, hiszen a világ egyik legnevesebb szállodavállalata választott minket, ezzel elismerve szakmai és üzleti érdemeinket. A voco és a Vignette Collection szállodamárkák meghívása Magyarországra fontos mérföldkő ezen az úton, hiszen ezzel két olyan neves brand lép be a magyarországi idegenforgalom területére, amelyek önmagukban is feljebb pozícionálják a magyar piac megítélését” – nyilatkozta a megállapodással kapcsolatban Tiborcz István, Orbán Viktor miniszterelnök veje. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk