Novák Előd Újbudán is leszedte a szivárványos zászlót

  • narancs.hu
  • 2020. augusztus 18.

Belpol

Szerinte garázdaság ilyet kitenni, és a művelődési házba sem mehet most be.

Miután vasárnap este leszedte a budapesti városházára kitett szivárványos zászlót, Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke ismét akcióba lépett, és a Facebook-oldalára kitett közleménye szerint "Újbuda önkormányzatát is megszabadította a szivárványos zászlótól".

Novák azt írta, hogy "a DK fővárosának minősülő Újbuda immár a homoszexualizmus fellegvára is lett", mert idén itt rendezik meg "az LMBTQP propagandasorozatának legtöbb rendezvényét".

Novák azt is sérelmezi, hogy önkormányzati művelődési ház egész augusztusban semmilyen más rendezvénynek nem biztosít helyet, "csak ennek a szexuális aberrációk közfeladatnak nem minősülő népszerűsítésének", ezért panaszt is benyújtott a jegyzőnek, mert szerinte kirekesztik őt ebből az önkormányzati intézményből "világnézeti okok miatt", "ugyanis a homoszexualitástól a pedofíliáig féltucatnyi devianciát propagáló rendezvénysorozat házirendje szerint a más véleményt képviselők nem vehetnek részt az eseményeken".

Novák kitér arra is, hogy Újbuda a szivárványos zászló kitűzése szerinte kimeríti a garázdaságot, mert sokakban megbotránkozást kelt, "ezért helyi önkormányzati képviselőként kötelességemnek éreztem a törvényes rend helyreállítását a szivárványos lobogó levonásával és eltüntetésével, egyúttal elvárom a garázda elkövetők rendőrségi előállítását". A Facebookon közzétett fotói szerint mindezt egy "Stop LMBTQP!" feliratú pólóban tette.

Azt is hozzátette, hogy miután leszedte a zászlót, egy "motoros bajtársa oldott kereket a szivárványos szeméttel".

Neked ajánljuk