Olcsó vonat-és buszjegyekkel készül a kormány a tűzijátékra

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 24.

Belpol

A halasztás ellenére bíznak a vidéki látogatókban.

Speciális, fixáras retúrjeggyel utazhatnak az augusztus 27. szombatra halasztott ünnepi programra és onnan haza az érdeklődők a hétvégén - közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium.

A Tűzijáték 2022 menettérti jegy ára a megtett távolságtól függetlenül kétezer forint. A rendkívüli ajánlat legfeljebb összesen négy főig, személyenként 800 forintért családokra, csoportokra kibővíthető. A lehetőség így a távolabbi országrészekben élők számára is jelentős kedvezménnyel teremt alkalmat egy budapesti kirándulásra, akár többnapos látogatásra - magyarázza a minisztériumi közlemény.

Az ajánlattal már a Székesfehérvárról vagy Szolnokról indulóknak is érdemes élniük a minisztérium számításai szerint, de a Nyíregyházán vagy Zalaegerszegen buszra, vonatra szállók még többet spórolhatnak vele. 

A Tűzijáték 2022 menettérti jegyet a vidékről Budapestre utazáshoz 2022. augusztus 26-án és 27-én, a hazaútra 27-én és 28-án lehet felhasználni a MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz járatain. A menetjegy a vasúton 2. kocsiosztályra szól, a felárak megfizetése vagy az autóbuszok kiegészítő jegyeinek megváltása alól nem mentesít.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk