Orbánt idézve trollkodik a Fradi-vereségen az Országos Meteorológiai Szolgálat

  • narancs.hu
  • 2022. október 20.

Belpol

Jó poén, de vajon ki tartja majd a hátát érte?

"Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyenge UV-Index mellett ekkorát lehet égni… 🔥⚽️" – jelent meg az Országos Meteorológiai Szolgálat Instagramján.

Ezzel minden bizonnyal a Ferencváros történelmi kupavereségére utaltak, mivel helyszínként Iváncsát jelölték meg. Mint ismert, szerdán a 2800 lakosú Fejér megyei település focicsapata kiverte a labdarúgó Magyar Kupából a Fradit.

Az Insta posztba még egy Orbán-idézet is elfért: "…ez a győzelem még a Holdról is látszik, de a MET-ÉSZ rendszerünkből egészen biztosan! 😉"

 
Csináltunk azért egy print screent, hátha letörlik. 

Mint ismert, az Országos Meteorológiai Szolgálatnak augusztus óta új elnöke van. Az előző vezetést Palkovics László miniszter mentette fel, miután 75-80 százalékos esélyt adtak arra, hogy vihar lesz az augusztus 20-i tűzijáték alatt. A rendezvényt lefújták, de végül nem volt vihar Budapesten.

Utólag a kormány azt mondta, ez csak az utolsó csepp volt, amúgy sem voltak elégedettek a munkájukkal, bár korábban Orbán is méltatta a meteorológusokat, problémáról meg a nyilvánosság előtt szó se volt.

Hogy ez a humoros, élcelődő Insta-poszt valamiféle médiahekk lenne, vagy az új vezetés kommunikációjának része, egyelőre nem tudni. Mindenesetre még az is lehet, hogy majd valaki emiatt is tartja a hátát, ha valakinek a Fidesz köreiből fájna a Fradin való gúnyolódás. (A klub elnöke Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató, a több milliárd forint állami pénzből felturbózott Fradi a NER első számú kirakatcsapata.)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk