Sokan kérdezik, mit keres itt a Mikulás? Hát túlórázik!

  • narancs.hu
  • 2018. december 21.

Belpol

Nemzeti Összkarácsonyi Békemenetet szervezett a Kétfarkú Kutya Párt.

Péntek hat órakor tartották a Kétfarkú Kutya Párt Nemzeti Összkarácsonyi Békemenet névre keresztelt demonstrációját. A rendezvényen nem volt hiány vicces lufikból és táblákból sem, amelyeken olyan feliratok voltak, mint: „Vidám főnök, szomorú vasárnap”, „Nem akarunk nyugdíjat!” vagy „2-lóra.”

false

 

Fotó: Németh Dániel

Menet közben a tüntetők azt skandálták, hogy „illiberális demokráciát, illiberális demokráciát”, illetve hogy „birkák vagyunk, birkák vagyunk”, amihez bégettek is. Sajtóértesülések szerint a tüntetésen körülbelül 400-450-en voltak, de egyes oldalak többezres létszámról írtak, akiknek a szervezők a meleg teát osztogattak.

„Köszönjük, hogy megszüntettétek a hajléktalanságot, elűztetek egy egyetemet, valamint hogy nem kell független bírósággal bajlódnunk” - mondta Döme Zsuzsanna a párt munkatársa. Beszédében kitért rá, ők a többség, továbbá ki kell állniuk szeretett kormányuk mellett és mindenki más ellen.

false

 

Fotó: Németh Dániel

 

„Hogy tud ez a Soros mindenkit mindenre rávenni? Ez, most nem az az időszak, amikor a parlament előtt kell sikoltozni. Kereszténygyűlölők magyar fiatalokat vettek rá, hogy politizáljanak, becsméreljék az ország döntését!" - mondta.

false

 

Fotó: Németh Dániel

 

Hozzátette, rendkívül sok megpróbáltatás érte a kormányunkat, de nem feledik, hogy mennyi mindent elértek: „zökkenőmentes médiareformot valósítottak meg, ezért ugyanazt tudom olvasni mindenhol. Ez megnyugtató! Mindenki mással egyet tudok érteni. A köztévé pedig nagyon jó kezekben van, egy ellenzéki sem tud oda bejutni. Orbán Viktor tudja, hogy mit miért tesz. Ne foglalkozzunk a köpködőkkel, csak a Fidesz! A mi fiaink hozták nekünk a legszebb törvényeket! Túlórázni akarunk!" - szögezte le.

Hozzátette, megoldás lenne, ha tovább korlátoznák a gyülekezési jogot. „10 éve változatlan családi pótlék stabil biztonságot jelent. Mi is szeretnénk áldozatot hozni, lemondunk a nyugdíjról. Nem akarunk nyugdíjat!" - mondta, majd hozzátette, érezhetően jobbak lettek a mindennapok a CEU bezárásával. „Áldott legyen a Fidesz!" - zárta beszédét.

false

 

Fotó: Németh Dániel

„Sokan kérdezik, mit keres itt a Mikulás? Hát túlórázom!" - mondta később egy Télapónak öltözött szervező. Hozzátette, csalódott a rendőrségben, hiszen beengedték az országba, annak ellenére, hogy egy finn migráns. „Pozíciót szeretnék a kormányban, mert megfigyelem az embereket: akit szeretek, annak adok cukrot, akit nem, annak pedig nem adok." Később bejelentkezett a köztársasági elnöki címre, hiszen Áder Jánoshoz hasonlóan ő is gondolkodás nélkül teljesít kéréseket, ezen felül bármelyik futballmeccsre eltudná repíteni Orbán Viktort.

Figyelmébe ajánljuk