Szabó Kimmel Tamás felkerült a NAV szégyenlistájára

  • narancs.hu
  • 2023. február 13.

Belpol

Tízmillió forintot meghaladó adótartozása van.

Szabó Kimmel Tamás neve is felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal napokban közzétett úgynevezett szégyenlistájára – írjaBlikk.

A színész neve azon személyek között bukkant fel, akik 2022. december 31-ig tízmillió forintot meghaladó adótartozást halmoztak fel.

Szabó Kimmel az egyéni vállalkozók szekciójában szerepel, a nyilvános céginformációk szerint viszont jelenleg szünetelteti vállalkozói tevékenységét.

Blikk elérte a színész sajtósát, aki közölte: nem kívánnak nyilatkozni az ügyben.

De Szabó Kimmel a Facebook oldalán mégse hagyta szó nélkül a róla szóló hírt. Azt írta: "Nem szeretném válasz nélkül hagyni a rólam megjelenő híreket: nem elhatárolódva a felelősségvállalástól kiegészíteném a valóságot kerek egészre, amellett, hogy szomorúsággal tölt el, hogy ez ma közhír tud lenni.

Élő megállapodásom, fizetési hajlandóságom van a hatósággal és aktívan törlesztem a tartozásom."

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk