Tarlós: "Nem csodálkoznék, ha a kormányhoz kerülne a Lánchíd"

  • narancs.hu
  • 2020. július 6.

Belpol

Szerinte a főváros részéről csak "a hókuszpókusz folyik, a panaszkodás, az egész egy mese".

Tarlós István nem örülne, ha a kormányhoz kerülne a Lánchíd, de megértené - a volt főpolgármester az atv.hu-nak azt mondta, "nem csodálkoznék, ha ilyen lépést tenne a kormány. Ha én főpolgármester lennék, biztosan nem szívesen engedném át senkinek a Lánchidat”.
Szerinte azért nem csoda, ha ilyen lépésben töri a fejét a Fidesz, mert a főváros részéről csak "a hókuszpókusz folyik, a panaszkodás, az egész egy mese" – fogalmazott.

A volt főpolgármester minderről azután nyilatkozott, hogy Hollik István kijelentette „jogszerűen meg lehet azt oldani, hogy a Lánchíd a kormányhoz kerüljön”.

„Ha a helyzet nem oldódik meg rövid időn belül, és (...) nem látjuk, hogy közbeszerzéseket írnak ki, és végre a Lánchíd felújítása elkezdődik, akkor a Fidesz-KDNP-frakciószövetség arra fogja kérni a kormányt, vessen véget ennek a szerencsétlenkedésnek, és vegye kézbe a Lánchíd felújítását” –nyilatkozta a Fidesz kommunikációs vezetője egy néhány nappal ezelőtt.

A Fidesz elvenné a fővárostól a Lánchidat

"Jogszerűen meg lehet azt oldani, hogy a Lánchíd a kormányhoz kerüljön" - állítja Hollik István. "Ha a helyzet nem oldódik meg rövid időn belül, és (...) nem látjuk, hogy közbeszerzéseket írnak ki, és végre a Lánchíd felújítása elkezdődik, akkor a Fidesz-KDNP-frakciószövetség arra fogja kérni a kormányt, vessen véget ennek a szerencsétlenkedésnek, és vegye kézbe a Lánchíd felújítását" - közölte ma Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója egy sajtótájékoztatón.

Figyelmébe ajánljuk